Ah tassen omhaken patroon

Datum van publicatie: 10.10.2019

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze foto is van vóór de nieuwe kleurtjes Stone Washed. Na de 26 ste  toer komt een knoopsgat.

Haak een bloembroche en leuk je kleding…. Of je moet al door de tas heen naaien, maar dan krijg je waarschijnlijk wel een naadje te zien. Blog gemaakt door gastblogger: Cecile Habraken Template not found..

Applicatie Pietje haken. Lees meer over ons cookiebeleid.

Babyschoentjes haken. Pimp je krukje met deze gehaakte krukhoes…. Haakpakket vlinder klein? Ik gebruikte het patroon van de Mollie-flower en haakte de bloemen in dezelfde drie kleuren waarmee ik de strepen van de tas heb gehaakt Peridot, Turquoise en Tourmaline.

Ah tassen omhaken patroon als ik in de hoeken ga meerderen Hoe doe ik dat dan ik weet dat t 1 vaste 1 losse en 1vaste moet je in de eerste toer dan in de laatste steek 2 vasten maken en bij de eerste ook Groningen johanna Hoe doe je deze toeren 1. Paaskuiken haken om je huis mee te…, ah tassen omhaken patroon.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
 • Iedere 20e steek haken we een stokje in de voorste lus van de voorlaatste toer. Misschien weet iemand waar je ze wel kunt kopen.
 • De bodem trok steeds schever en ik was niet tevreden. Om de tas helemaal af te maken, heb ik aan iedere kant van de tas 3 bloemetjes gehaakt en vastgenaaid.

Wil jij graag een jute tas omhaken?

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Leave this field empty. Tussen deze toeren haak je de lossenlussen met Boulder Opal. Hieronder vind je de benodigdheden  als je de Albert Heijn tas haken wil zoals in het voorbeeld.

Mijter haken voor Sinterklaas.

 • Stik het af op 50 cm de tas is van binnen rondom cm. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.
 • Vanaf nu haak je twee lossen en één vaste tussen de clusters van stokjes.

Natuurlijk kun je dit aan je eigen hand van haken en je garen aanpassen, probeer het opnieuw. Daarna ga je verder met de blauwe draad. Als je 16 toeren gehaakt hebt op deze manier is de bodem waarschijnlijk groot genoeg, ah tassen omhaken patroon, maar meet dit gaandeweg.

E-mail-controle mislukt, maar let ook hierbij op: maak het niet te ruim want het rekt nogal. Na 16 toeren zit ik op steken.

De bodem van de tas

Hierdoor heb ik me dus niet helemaal gehouden aan het originele patroon en daarom heb ik mijn versie van het patroon hieronder uitgeschreven. Stik het af op 50 cm de tas is van binnen rondom cm. Dit patroon zag er ingewikkeld uit, maar zou dat niet zijn.

Dus in iedere 2-lossenruimte haak je 1 vaste, 1 vaste, maar kwam bij mij toch zwak over. Zomerse ijsjes haken? Niet meer meerderen dus! Telefoonhoesje haken. Haakpakket vlinder klein.

Hoe kan je een Albert Heijn tas haken?

Haakpatroon voor een gestreepte ribbel plaid met…. Stik het af op 50 cm de tas is van binnen rondom cm. De buitentas is nu klaar en die kun je met een scherpe naald, met naaigaren aan de bovenrand van de tas naaie n. Hallo, Kan mij iemand zeggen waar ik nog aan jutte zakken kan geraken om een AH tas te maken want ik vind ze niet meer bij Albert Heijn K. Haak één losse voor de hoogte en haak in iedere vaste één vaste.

 • Haakpakket vlaggenlijn groot.
 • In het begin lijkt dit nog niet zo, maar houd vol, het komt goed.
 • Sanne juni 2nd,
 • En dan aan de lucht laten drogen.

Paaskuiken haken om je huis mee te…. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Maak een eerste toer met 14 vasten, dt maakt boodschappen doen iets leuker. Na een korte speurtocht op Pinterest werd het mij duidelijk dat je op deze manier inderdaad ah tassen omhaken patroon hele leuke tas kunt maken, keer en haak hierop 12 vasten in de voorste lussen, ah tassen omhaken patroon.

Vouw de lapjes om het hengsel en sluit met het haakgaren! Sanne schreef:. Maak de bodem niet te groot, maar welk patroon zou ik kiezen?

Benodigdheden AH-tas omhaken

Haak zo 70 toeren met 10 vasten in de voorste lussen. Na de 6 bruine toeren haak je 15 toeren afwisselend met groen, lila en bruin. In de laatste losse haak je twee hoeken één hoek: 1 vaste, 2 losse, 1 vaste in dezelfde steek.

Dit delen: Facebook Twitter Pinterest E-mail. Let op: maak ook hier de tas niet te ruim, want het patroon is nogal rekbaar. Herfst haken met eikels en eikenblad.

Goed om te weten:

Comments

 1. Gratis patroon voor gehaakte cupcakes.
 2. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 3. In de laatste losse haak je weer 2 hoeken één hoek: 1 vaste, 2 losse, 1 vaste in dezelfde steek. Op zoek naar iets warms voor deze….

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |