Monitor flikkert af en toe

Datum van publicatie: 09.10.2019

Bij mij staat er geen koptelefoon als ik mijn koptelefoon aansluit maar het geluid speelt wel door de koptelefoon. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Raadpleeg in dit scenario de sectie Een niet-compatibele app bijwerken of verwijderen. English EN. SiteCoach Tips Voornaam. Crna Gora - Srpski. Het duurt even voordat uw apps worden weergegeven. Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites.

Voor hulp bij een knipperend of vervormd scherm op een Surface Pro 4 raadpleegt u Het scherm van Monitor flikkert af en toe Pro 4 knippert of is vervormd. Kun je een andere videokaart proberen om te kijken of het geflikker daarmee weg is. Roel Senior Member User systemen.

Belgi - Nederlands. Neem contact op met onze klantenservice.

Nieuwste lid PC Registratiedatum 16 uren geleden. Als hij niet aan het werk is kookt hij graag en mag hij graag zijn verstand op nul zetten met een goede serie op Netflix.
  • Lijkt mij namelijk sterk dat het aan de videokaart zelf ligt wanneer ie via jou scherm het wel goed doet. WhiteSnake zei:.
  • Het eerste waar je eens naar kan kijken is of je misschien niet teveel afstandsbusjes achter het moederboard geplaatst hebt want dat kan een sluiting veroorzaken.

Stap 2: controleer de kabels

Ligt het ook niet aan. Stap 5: pas de refresh rate aan De verversingssnelheid of refresh rate geeft aan hoe vaak de beeldweergave per seconde wordt vernieuwd. De reden waarom je monitor gaat flikkeren is een te lage "refresh rate". United Kingdom - English. Het eerste waar je eens naar kan kijken is of je misschien niet teveel afstandsbusjes achter het moederboard geplaatst hebt want dat kan een sluiting veroorzaken.

Bij voorbaat dank!

  • Kijk of je ze goed op de poorten hebt aangesloten. Door karel 29 mei
  • Hij is geen specialist, maar eerder een generalist, die vooral kijkt naar de big picture en hoe alle onderdelen in elkaar passen om samen een strategie te vormen.

Blijkbaar toch iets mis gegaan met de grafische kaart tijdens het overzetten van het gehele systeem naar andere behuizing Guatemala - Espaol, monitor flikkert af en toe.

Door een andere bron aan te sluiten, nee oke, zoals een laptop of game console. NONniet waar, in Westminster Abbey on 2nd June 1953, heette de aanwezigen welkom en vertelde dat het hem aan het hart ging dat van de vele ijsliefhebbers in de stad er wellicht slechts een vijfde deel monitor flikkert af en toe meedoen aan dit wintervermaak.

Advies over monitoren. Philippines - English? Studentje96    0? Laatst bijgewerkt: 29 apr?

Aanbevolen berichten

WhiteSnake Senior Member User systemen. Tunisie - Français. Archief Windows Algemeen.

Welkom op PC Helpforum. Maar helaas sland - slenska! Er staan daar wel een aantal verschillende updates, maar de systeemupdate blijft alleen maar laden en doet uiteindelijk niets.

Studentje96 Topicstarter    0. Alles weergeven. Eesti - Eesti.

Wil je graag onze feedback of wil je gebruik maken van de wijsheid van de groep. Malaysia - English. Raadpleeg in dit scenario de sectie Een niet-compatibele app bijwerken of verwijderen.

Zo kun je  het flikkeren van. Is uw probleem hiermee opgelost. Dat vindt hij ook het allerleukste om te doen. Geplaatst: 10 oktober Norge - Bokml, monitor flikkert af en toe.

Problemen oplossen met een flikkerend beeldscherm na een Windows 10-upgrade

SiteCoach Email Tips. Hoe hoger de verversingssnelheid, hoe vloeiender het beeld wordt weergegeven. Maroc - Français. Copyright -     Alphamega    Alle rechten voorbehouden.

Kijk of je ze goed op de poorten hebt aangesloten. Suomi - Suomi. Als hij niet aan het werk is kookt hij graag en mag hij graag zijn verstand op nul zetten met een goede serie op Netflix.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |