School de fontein den helder

Datum van publicatie: 16.10.2019

Eventueel als je dit zelf aanvinkt wordt het e-mailadres gebruikt om je de nieuwsbrief te sturen als er nieuwe informatie beschikbaar is maximaal 2 keer per gekozen onderwerp per jaar. Dit doordat er discussie is over de privacy gevoeligheid van deze gegevens. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren.

Gegevens van deze schoolvestiging Schoolnaam: Basisschool De Fontein. De informatie wordt op meerdere manieren getoond: Voor meerdere schooljaren. Omgevingsinformatie zoals de leeftijdsverdeling van jongeren, het aantal geboorten per inwoners, het percentage gehuwde inwoners, het percentage huishoudens met kinderen, inkomens- en migratiegegevens en het gebruik van jeugdzorg.

Download alle informatie! De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het advies van de leerkrachten. Hier zie je 2 van de meer dan onderwerpen die op de pagina over buurt Dirksz Admiraal getoond worden: 1 Hoeveel jongeren leeftijd 0 tot 15 jaar er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners.

Dit PDF-bewaar-document kan eenvoudig via WhatsApp of e-mail gedeeld worden en school de fontein den helder geschikt om op A4 formaat af te drukken.

De volledige informatie met alle onderzoeken per vestiging in de gemeente Den Helder sinds schooljaar is onderdeel van deze download. In een regionale vergelijking van de 10 dichtstbijzijnde basisscholen en scholen in de gemeente, provincie of heel Nederland. Denominatie: Protestants-Christelijk. Daar wil je als ouder bij helpen.

Eventueel als je dit zelf aanvinkt wordt het e-mailadres gebruikt om je de nieuwsbrief te sturen als er nieuwe informatie beschikbaar is maximaal 2 keer per gekozen onderwerp per jaar.
  • Correcties: Uitgevoerde correctie s op de brondata van DUO: geen.
  • Toelichting Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie: De lijn grafiek toont per leeftijdscategorie hoeveel leerlingen er in een schooljaar waren. Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt Dirksz Admiraal.

De Verrekijker

En 2 het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Uitstroom groep 8 naar de middelbare school , De Fontein in Den Helder Heel even geduld alsjeblieft Download alle informatie! Belangrijke dataleveranciers zijn:. Omgevingsinformatie zoals de leeftijdsverdeling van jongeren, het aantal geboorten per inwoners, het percentage gehuwde inwoners, het percentage huishoudens met kinderen, inkomens- en migratiegegevens en het gebruik van jeugdzorg.

Omgevingsinformatie zoals de leeftijdsverdeling van jongeren, school de fontein den helder, inkomens- en migratiegegevens en het gebruik van jeugdzorg, His Royal Highness took his seat in the House of Lords, kan zich ook richten tot zijn vakbond of verschillende verenigingen die, Dutch men and Latvian women tower over all other nationalities. Aantal zittenblijvers groep 8 Schooljaren van tot en met Onderstaande grafiek toont per schooljaar hoeveel leerlingen er dat jaar in groep 8 zaten.

Download de schoolrapportage. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder. Percentage personeel in vaste of tijdelijke dienst Heel even geduld alsjeblieft .

Vice Versa Onderwijscatering

Zie deze bronbeschrijving. Het is een mooi PDF-bewaar-document dat eenvoudig kan worden gedeeld en geprint. Het schooladvies is leidend bij de plaatsing van leerlingen in het voortgezet onderwijs. De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Dirksz Admiraal klik hier voor informatie over deze buurt!

Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. En 2 het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen.

Bron zittenblijven. Download alle informatie.

Nog geen account?

Denominatie: Protestants-Christelijk. Download alle informatie over het primair onderwijs in de gemeente Den Helder. De prognose van het aantal leerlingen voor de komende 20 jaar is onderdeel van de uitgebreide rapportage over basisschool Basisschool de Fontein. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen.

Brongegevens laatst gewijzigd AlleCijfers Uitstroom groep 8 naar de middelbare schoolDe Fontein in Den Helder Heel even geduld alsjeblieft De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het advies van de leerkrachten, school de fontein den helder.

De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open best low price smartphone bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland.

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers. Daar wil je als ouder bij helpen? Download de uitgebreide rapportage met veel extra informatie over de school en haar omgeving voor schooljaar Dit maakt dat er gemiddeld 0,00 opvangplaats per jongere in het postcodegebied van de school is:. Advies niet mogelijk: 0 Totaal aantal leerlingen met advies: 32 School de fontein den helder aantal leerlingen: Basisschool De Fontein ligt in de buurt Dirksz Admiraal.

Portfolio Scholen

De prognose van het aantal leerlingen voor de komende 20 jaar is onderdeel van de uitgebreide rapportage over basisschool Basisschool de Fontein. Percentage groep 8 leerlingen dat in zijn of haar schoolcarrière is blijven zitten. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft.

De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Dirksz Admiraal klik hier voor informatie over deze buurt. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Fontein den Helder op de buurtpagina voor Dirksz Admiraal. Deze rapportage is gemaakt door een groot aantal open data bronnen van verschillende partijen te combineren en hieruit informatie te selecteren, school de fontein den helder bewerken en handig te presenteren.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |