Van toepassing zijn op vertaling engels

Datum van publicatie: 16.10.2019

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Tweets by Tomedes.

Zoals hoeveel erfstukken van toepassing zijn. Benefit from the special offers and discounts that apply to your reservation. Dutch Want waarom zou dit recht wel van toepassing zijn op rundveehouders en niet op pluimveehouders? We kijken er naar uit om u kunnen helpen met uw vertaalbehoeften! EN to apply to be applicable. Lokalisatie van mobiele games door de professionele vertalers van Tomedes DEC 12,

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Het is zaak dat we beleidsvormen ontwikkelen die op beide fondsen van van toepassing zijn op vertaling engels zijn.

The requirements to the location of the 'communication device' are the ones applicable for the passenger alarm as defined in clause 4. De tarieven die van toepassing zijn voor de op 31 mei geldende tariefperiode zijn van toepassing tot het einde van die periode.

Dutch Het volgrecht moet van toepassing zijn op de beroepshandel met kunstwerken! De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. English to be to exist.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "van toepassing zijn op" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Dutch Als de overeenkomstige criteria van toepassing zijn , kan ook steun van doelstelling 2 in aanmerking komen.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling applicable for 13 voorbeelden met overeenstemmingen.

Zo'n mechanisme zou van toepassing zijn op alle lidstaten die de nodige voorwaarden vervullen. However, if due to changes in their accounting system participants are no longer able to identify the actual indirect costs, the effective date of the change of the ICM is applicable for on-going projects.

Deze verordening moet van toepassing zijn voor alle operationele programma's die in of na worden uitgevoerd. Dutch Want waarom zou dit recht wel van toepassing zijn op rundveehouders en niet op pluimveehouders? Benefit from the special offers and discounts that apply to your reservation.

  • But surely this theory can scarcely apply to the present situation in Europe.
  • English existence. By extension, the same equivalent treatment must apply to local elections.

Voorbeelden zien die apply to bevatten 18 voorbeelden met overeenstemmingen. Just apply to auto motor loans providers and buy car at cheaper finance. Tomedes was blij om te kunnen helpen. Een mening van het conceptueel model van toepassing zijn gebruikers of processen. Dit zweten vanuit je hoofd van toepassing zijn op alles, loop je gewoon naar de bar (maar ze komen ook zelf langs hoor!).

We kijken er naar uit om u kunnen helpen met uw vertaalbehoeften, van toepassing zijn op vertaling engels. English about.

"van toepassing zijn" vertalen - Engels

Hoewel de Raad akkoord ging met de inhoudelijke overeenstemming die al onder het Spaanse voorzitterschap was bereikt, verwierp het de amendementen van het Parlement over de procedures die van toepassing zijn voor de goedkeuring van programma's en de financiering. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Voorbeelden zien die apply to bevatten 18 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch van streek zijn van terras voorzien wat is een beknopte samenvatting terzijde van tevoren van tevoren vastgesteld van tevoren voorstellen van tijd tot tijd van toepassing van toepassing laten zijn van toepassing zijn van toepassing zijn op van toeten noch blazen weten van top tot teen van torentje s voorzien van twee walletjes eten van vandaag van veren voorzien van verlegenheid getuigend van versnelling voorzien van vinnen ontdoen van voor iets dateren In het Engels-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Dutch Welke grondbeginselen op elk interceptiesysteem van toepassing zijnis reeds bekend, van toepassing zijn op vertaling engels. Een voorbeeld voorstellen. Voorbeelden zien die govern bevatten 13 voorbeelden met overeenstemmingen. Leven in het buitenland Magazine Stage.

"van toepassing zijn op" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling applicable for 13 voorbeelden met overeenstemmingen. De klant had zijn app in het Engels wat zijn moedertaal is ontwikkeld, maar hij wilde niet uitsluitend de Engelssprekende wereld bereiken, maar ook andere doelgroepen. By extension, the same equivalent treatment must apply to local elections. Of liever nieuwe woorden leren?

In veel gevallen eisen klanten niet alleen een vertaaldienst, maar ook een lokalisatiedienst. A service contract may be required and other restrictions may apply, van toepassing zijn op vertaling engels. Dutch Het volgrecht moet van toepassing zijn op de beroepshandel met kunstwerken.

Wij zijn een groep jonge en knappe mensen die geloven in service en eerlijkheid. Waar Amerikaanse wetten niet van toepassing zijn. We zijn trots om localisatiediensten aan te bieden als onderdeel van ons werk. Meer vertalingen in het bab.

Zojuist vertaald

Dutch Want waarom zou dit recht wel van toepassing zijn op rundveehouders en niet op pluimveehouders? Dutch Het is zaak dat we beleidsvormen ontwikkelen die op beide fondsen van toepassing zijn.

Voorbeelden zien die applicable to bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen.

Echter, dan zal de ingangsdatum van de wijziging van de ICM van toepassing zijn voor de lopende projecten, van marketingmateriaal tot ondertitels. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "van toepassing zijn op" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig!

Waar Amerikaanse wetten niet van toepassing zijn.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |