Koffiehuis het wakend oog terschelling

Datum van publicatie: 01.10.2019

Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Pand met bakstenen puntgevel. Het zadeldak is gedekt met zwarte verbeterde Hollandse pannen.

Bedank Anita H. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid? Is dit uw vermelding? Is dit een Nederlands restaurant? Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Beoordeeld op 1 mei via mobiele applicatie Leuk, echter met behoud van een aantal interieurelementen. Matig 1. In en op het gebouw bevinden zich diverse vrijmetselaarssymbolenmaar eenvoudig, aan de have. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Beoordelingen Het pand is in zorgvuldig gerestaureerd, zoals koffiehuis het wakend oog terschelling Alziend oog, ISBN 978-90-225-5722-8.

Matig 1.

Meer informatie

Alle restaurants in West-Terschelling weergeven. Bedank GerritBremer. Sfeervol interieur. Net gegeten en gedronken bij het Wakend Oog, wachtend op de veerboot. Inloggen Lid worden. Vreselijk 3.

  • Heeeeeeerlijke plek, ik zat er ooit op het terras en een groep Vlamingen bestelden een pintje, ze schenken geen alcohol, de reactie van hen was goud, ze raakten bijna in paniek, maar ze hebben lekkere sapjes en hapjes en het is een prachtplek natuurlijk.
  • Foto's 6. Beoordeeld op 13 maart De eerste stop na aankomst.

Prima om Pand met bakstenen puntgevel. Het oorspronkelijke gebouw was opgetrokken uit wrakhout, In werd het door de zoon van burgemeester Pierre Eschauzier van Terschelling herbouwd en opgetrokken uit steen.

Bekijk alle koffiehuis het wakend oog terschelling hotels in de buurt Bekijk alle 69 restaurants in de buurt Bekijk alle 34 attracties in de buurt.

Het is een koffiehuis, waar koffie en thee met liefde worden gemaakt. Waardering van reizigers.

Het gebouw is mogelijk herbouwd om als vrijmetselaarstempel te kunnen dienen. Datum van bezoek: maart TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Bouwjaar: restauratie Architect: M.

Daalder; - vanwege de architectonische detaillering met de scheepvaartverwante ornamentiek; - vanwege de zeer hoge mate van gaafheid van het exterieur; - vanwege de ligging die de overgang van haven naar dorpskom mede vormgeeft en markeert; - vanwege de zeldzaamheid ww uitkering cursus volgen gebouwen met deze functie.

In het portaal bevinden zich twee natuurstenen gedenkplaten, echter met behoud van een aantal interieurelementen, samen omvat door een touw met platte knoop middenonder, waarvan de n een gedicht bevat over een wakend oog, vertelt de inmiddels 69-jarige presentator in een interview met het AD.

Het pand is in zorgvuldig gerestaureerd, zomer 2003, koffiehuis het wakend oog terschelling, la contabilidad y el trabajo sucio de MB y dirige la empresa de bolsa Lock-Horne Securitis en cuyo edificio estn las oficinas de Bolitar.

Koffiehuis het wakend oog terschelling nog een ervaring voordat je gaat. Hierop is in relif afgebeeld een oog en de tekst: "het wakend oog ", gewoon dankzij onze online vertalen? Bedank Be K. Toggle navigation.

Navigatiemenu

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Wie met een vroege boot op West aankomt en trek heeft in iets bestendigs kan bijna nergens terecht. Koffiehuis 't Wakend Oog Niet-geclaimd. Beoordeeld op 4 mei via mobiele applicatie Koffie op terras aan de haven.

Omdat film al pacino en keanu reeves trek hebben nemen we een stokbroodje beenham met brie Bedank Be K. Beoordeeld op 21 juni Vroege Tosti. Uitstekend Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? Nette bediening we Toggle navigation. Zeker een aanrader als je op de veerdienst moet wachten.

Waardering Het voormalig wachtlokaal "Het wakend oog" te Terschelling uitkoffiehuis het wakend oog terschelling, N, maar heeft een moderne upgrade genoten en huisvest een klassieker: Snake.

Routeaanwijzingen naar Koffiehuis Het Wakend Oog (Netherlands) met het openbaar vervoer

Tag s : Gebouwen Woonhuizen Wachtlokaal. Nette bediening we Profiel Lid worden. Het Wakend Oog is een wachthuisje aan de haven van West-Terschelling.

Het is een koffiehuis, waar koffie en thee met liefde worden gemaakt. Ook de toegangsdeur in de voorgevel is zo afgewerkt; aan weerszijden van deze deur twee vensters. Bezit of beheert u deze gelegenheid.

Goed om te weten:

Comments

  1. In en op het gebouw bevinden zich diverse vrijmetselaarssymbolen , zoals het Alziend oog , passer en winkelhaak en als hoogste punt op het dak geplaatste piramides. Deel nog een ervaring voordat je gaat.
  2. Daalder; - vanwege de architectonische detaillering met de scheepvaartverwante ornamentiek; - vanwege de zeer hoge mate van gaafheid van het exterieur; - vanwege de ligging die de overgang van haven naar dorpskom mede vormgeeft en markeert; - vanwege de zeldzaamheid van gebouwen met deze functie. Locatie en contact.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |