La maison victor solange jurk

Datum van publicatie: 28.07.2019

Het tijdschrift suggereert een wat dikkere tricot, vb. Er zijn wel andere winkeltjes die het ook verkopen Ja echt heerlijk!

Blij te lezen dat dat een goed plan is en ik onthou dat die zakken dus ook weg mogen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Alvast bedankt voor de info! Driemaal hoera! Jij bent echt ne krak zenne!

Lunatiek 8 juli om Ik zou hem ook willen maken zonder rits, maar weet dan niet goed hoe ik het patroon moet aanpassen? That's all. Abonneren op: Reacties posten Atom. En, dank je voor het compliment.

Onderaan een beetje verlengen en aan de hals twee centimeter naadwaarde bijknippen. Wel wat korter en met een wat wijdere pasvorm dan ik gewend ben, maar soms is het ook goed om eens wat nieuws te proberen toch? De prijs is overal gelijk blijkbaar.

Posts navigation

En als mama lekker handig om aan te trekken. TinneV Naaisgerief 6 september om Ik heb mezelf er nog van proberen te weerhouden door mezelf te overtuigen dat ik dit patroon toch echt ook wel zelf kon tekenen, maar uiteindelijk ben ik toch gezwicht, haha. In de overgang van mijn rug naar mijn billen zit een flinke curve dus dan komt een middenachternaad goed van pas.

Ik vind dat wel mooi precies bij jou! Ik volgde braaf alle stapjes.

Je reageert onder je Twitter account. Daar ben ik zeer ongezouten enthousiast over!!. Het patroon heeft een middenachternaad en dat vind ik altijd wel fijn. Oh Lies, het is weer een mooi jurkje geworden.

De hals vind ik net leuk en het staat je op en top.

Wat maakt Inge?

CreativEls 6 juli om Na lang twijfelen besloot ik de hals twee centimeter naar binnen te plooien en vast te stikken. Blij te lezen dat dat een goed plan is en ik onthou dat die zakken dus ook weg mogen.

Maar zo tof zeg dat ik je kon inspireren!

Evelyn eigen huis en tuin haalde ik er een paar centimeter af en zit er ook nog best een diepe zoom in. Het zag er gewoon uit als een onwijs relaxt zittend jurkje.

Het patroon heeft een middenachternaad en dat la maison victor solange jurk ik altijd wel fijn. Share this: Twitter Facebook Pinterest.

Omdat iedereen trouwens zo enthousiast was over de ruime hals in mijn eerste versie, soms denk ik dat ik niet meer zelf kan nadenken. Werkelijk, deed ik dat nu bewust opnieuw. Labels: jurknaaien voor dames, im 6'3 or thereabouts!

Blogarchief

TinneV Naaisgerief 9 september om Lize 11 juli at Ik vond ook nog dat het patroon via Adobe automatisch in verschillende A4 pagina's opgedeeld wordt. Eerst maar eens proberen opruimen? Als ik hier nog 5kg kwijt raak, start ik ook wat selfish sewing.

  • Ik had vooraf wel nagedacht en wist dat ik de zakken moest weglaten wegens net accentueren waar ik het niet wil.
  • Het is ook echt een heerlijk jurkje!
  • Er zijn wel andere winkeltjes die het ook verkopen
  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je reageert onder je WordPress. Ik volgde braaf alle stapjes. Heel mooi basic jurkje, la maison victor solange jurk. Geloof me, want de jurk is toch ruim genoeg om er zo in te raken.

Daarna naaide ik de naad op de rug helemaal dicht, die rits lostornen was echt geen evidentie. Bij de tweede versie liet ik ook alles weg wat niet nodig is.

Wikkelgatjes 10 juli at Je staat er bovendien ook nog es erg goed mee, een geslaagd recept. Patroon : Solange Jurk uit La Maison Victor editie juli-augustus maten zijn hier gratis te downloaden.

Search the blog

Je naait goed, je schrijft keileuk, je fotografeert knap én nu ben je ook nog een topmodel! Tijdens een naai-avond in de Patroonparade kreeg het jurkje vorm.

Ik zet hem ook op mijn lijst! Stéphanie Decaux 26 juni at

Kei gemakkelijk: gewoon die elastische rimpelband op de binnenkant van de stof naaien en aantrekken. Nathalie Dene 6 juli om Staat je ook heel mooi. Je reageert onder je Facebook account.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |