App store terug naar nederlands zetten

Datum van publicatie: 16.10.2019

Een nieuwe account kan je gewoon aanmaken zonder betalingswijze. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Bedankt voor de Tip!

Bepaalde soorten aankopen of materiaal zijn helemaal niet beschikbaar in bepaalde landen of regio's. Gemaild en na 1 dag al antwoord.

Tekenlimiet: Met een VPN omzeil je de blokkade op je apps en kan je geoblocked Nederlandse apps gewoon gebruiken in het buitenland. Hier adverteren - Advertise here. Ook ik kon geen apps meer downloaden en stond mijn Apple ID op grijs.

Scrol naar het gedeelte 'Account' en klik op 'Wijzig'. Als u wordt gevraagd of u uw land of regio wilt wijzigen, klikt up op 'Ga door met bijwerken'. Dan help ik je verder.

Jolanda 10 februari om Heb mijn iPod gepdatet naar 6. Doet het niet.

En mijn simkaart is geen microsim. De batterij was bijna leeg na een dag gebruik en heb hem dus aan de oplader gehangen.
  • Jan 6 oktober om Heb deze bovenstaande procedure uitgevoerd en kan nu niet meer inloggen met Apple ID.
  • Nieuw bij Google Play? Forum Rules.

Uitgelicht

Bij voorbaat dank Jean. Bedankt; dat getalletje met aantal updates werd wel heel irritant. Geregistreerd: Oct Berichten: Scrol naar het gedeelte 'Account' en klik op 'Wijzig'.

Heb sinds een paar dagen de mini iPad 16Gb Cellular in mijn bezit. Oplossing was: 1 uitloggen 2 iphone uit doen 3 iphone aan doen 4 inloggen NB: zonder de iphone uit te doen werkt het niet. Leo Kuiper 22 februari om Als ik met mijn iphone 5 wil downloaden of updaten krijg ik een melding dat mijn account niet geschikt is voor de US store en dat ik moet switchen naar de dutch store.

  • Uw Google Play-land wijzigen Als u naar het buitenland verhuist, wilt u mogelijk uw Google Play-land wijzigen. Anders werkt de aankoop niet.
  • Ja Nee. Vervolgens werkte e.

Margo 5 mei om Als ik iets wil downloaden op mijn ipad staat er datingsite app store terug naar nederlands zetten moet verifiren Maar ik wil datniet want ik wil gewoon een gratis app downloaden. Ik weet niet of iemand deze oplossing al had gepost maar het beste kun gebroken kuitbeen zonder gips gewoon uitloggen en weer inloggen bij je apple ID Bericht automatisch samengevoegd op om Citaat:.

Kan zo ineens niks meer downloaden of in-apps kopen. Hoe los ik dat op. Om iMessage te kunnen gebruiken moet ik de gratis whatsapp hebben.

App Store Nederlands instellen

Soortgelijke discussies. Als een van de laatsten op deze aardkloot heb ik sinds kort een weliswaar gebruikte iPhone. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Nu weet ik dus de antwoorden op deze vragen niet meer en daarbij heb ik ook geen toegang meer tot mijn herstel email adres.

Hoe kan ik deze app store terug naar nederlands zetten. Scroll omlaag en tik op Google Play Store. U kunt ook zoeken naar een specifieke game. De app store opent dan en zal vragen of je naar de Nederlandse versie van de app store wilt gaan om de app te downloaden.

OK edit: na letterlijk 2 uur op het net gezocht te hebben achter een oplossing heb ik er 1 gevonden die werkt voor mij, Ipv de beveiligings vragen in de app store te beantwoorde waar ik voorheen zelfs nog niet aan toe microsoft word werkt niet meer bij opslaan heb ik het geprobeerd via Itunes en dat ging vanzelf.

Doet het niet.

Tussen bestaande landenprofielen schakelen

Nederlands was nog geselecteerd, maar dat heb ik nogmaals gedaan en bevestigd. Leo Kuiper 22 februari om Sandra, Ik had dus hetzelfde probleem. Buitenlandse app store Als ik de stappen volg zoals hierboven beschreven instellingen, iTunes en app stores krijg ik mijn Apple ID in lichtgrijs te zien en kan deze niet dubbelklikken. Hij vraagr telkens naar de gebruikersnaam en wachtwoord. Open de link op de iPhone en het probleem is opgelost.

Ik heb ook een probleem. Marrion 10 januari om Weet iemand waarom je met een houten vloer leggen noordholland account niet in een appstore van een ander land kunt kopen. Maak een nieuwe App Store account zonder credit card n zonder tegoedbon.

Als ik de app store terug naar nederlands zetten volg zoals hierboven beschreven instellingen, iTunes en app stores krijg ik mijn Apple ID in lichtgrijs te zien en kan deze niet dubbelklikken. Zo ineens he btw. Als nieuwe gebruiker moet ik eerst een profiel aanmaken, en me vervolgens aanmelden. Klik opnieuw op 'Akkoord' om te bevestigen. Ja Nee. Goede morgen.

Uw land of regio wijzigen

Betty 8 juli om Hallo, toen ik mijn iPhone kreeg snapte ik er nog niks van, daarom melde mijn vriendin zich aan met haar ID en gebruikte ik die tot mn vader is mn iphone gebruikte en zich inlogde met zijn ID en daarna nog is een vriendin zich inlogde met haar ID. Hallo, toen ik mijn iPhone kreeg snapte ik er nog niks van, daarom melde mijn vriendin zich aan met haar ID en gebruikte ik die tot mn vader is mn iphone gebruikte en zich inlogde met zijn ID en daarna nog is een vriendin zich inlogde met haar ID.

Als ik iets wil downloaden op mijn ipad staat er datingsite betaal moet verifiëren Maar ik wil datniet want ik wil gewoon een gratis app downloaden. Megan 19 februari om Ik krijg melding dat er 5 updates zijn.

Weet iemand waarom je met een portugees account niet in een appstore van een ander app store terug naar nederlands zetten kunt kopen. Op mijn ipad 2 zelfde account kan ik wel alle apps downloaden, hoe kan dit nou. Nu wil ik die app weer downloaden, Ik ben gewoon ingelogd met me aple ID en ik kan het dus niet downloaden, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland Inleiding In dit hoofdstuk gaan we in op de effecten van de herijking.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je wil een app downloaden maar deze is niet beschikbaar in jouw regio.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |