Dora the explorer nederlands

Datum van publicatie: 08.07.2019

Als Dora op avontuur gaat, draagt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalbenodigdheden met zich mee. Dora zingt regelmatig liedjes in de serie die half Engels half Nederlands zijn.

Nick Jr. Zie de categorie Dora the Explorer van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Dora the Explorer goes on a magical fairytale adventure in an all-new Nickelodeon TV special! Bumba , sesamstraat en nog veel meer! In werd er een proefaflevering gemaakt. Categorieën Boeken.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Games Video's Dora. Laten we tellen met Dora. Met filmpjes dora the explorer nederlands onder andere:. Help Dora, Boots en Diego een nachtlamp gebruiken zodat ze de kittens in het donker kunnen vinden. X Zoek de kittens Help Dora, sesamstraat en nog veel meer!

Hij wijst Dora de juiste weg en waarschuwd voor gevaar?

Help Dora, Diego en Boots met het vinden van een vlinder met 6 gele stippen op zijn vleugels! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.
 • Vanaf 6
 • De kinderen maken al vrij jong kennis met vreemde talen wat hun later op school zeker van pas komt. Vanaf heeft Dora ook een mannelijke tegenhanger gekregen genaamd  Diego.

Ga samen met Dora, Boots en Benny mee op deze razendsnelle achtbaan door de bergen! Geniet samen met Dora en Boots van spannende reisverhalen. Algemene voorwaarden. Samen met hun lost zij problemen op. Mega Mindy , de superheldin die het onrecht bestrijdt samen met superheld Mega Toby. De tekenfilm speelt zich af in de jungle van Zuid-Amerika.

 • Verenigde Staten.
 • Het kinderprogramma dat wereldwijd wordt uitgezonden vanaf het jaar is geproduceerd door Chris Gifford, Eric Weiner en Valerie Walsh. Bovendien kan ze altijd terugvallen op De Kaart, een zingende plattegrond.

X Dora's coole ontsnapping Dora en Boots hebben een heel cool plan om te ontsnappen uit de ijsgrot! Dora beleeft met haar beste vriend Boots allerlei avonturen en heeft daarbij hulp nodig van de televisiekijker!

Laat het ons weten als jouw favoriete kinderfilmpjes van Dora nog niet op deze website te vinden zijn. But when a mean witch casts a spell on Boots, he falls into a deep,… Meer? Ook Diego beleeft net als Dora de gekste avonturen waar je veel van kan leren en veel plezier aan kan beleven. To save him, dora the explorer nederlands, zorg dat je pup niet alleen dora the explorer nederlands bij het poepen?

Dora afleveringen en filmpjes

Zij komen uit Zuid-Amerika, in de serie spreken zij Engels. Dora spreekt meerdere talen en in de Nederlandse serie spreekt ze zowel Engels als Nederlands, waardoor de kijkertjes meteen de eerste woordjes Engels leren. Dora Dora Kijk naar Dora en doe mee!

Dora en Boots Bekijk hoe Dora en Boots kleur krijgen in deze 1,2,3 kleur. Bennie de stier! In andere projecten Wikimedia Commons. Swiper swiped Boots's Halloween candy. Dora the explorer nederlands van de Kleine Ster Christine Ricci Kerstmis met Dora.

Navigatiemenu

Dora en Pablo rijden op de rug van een argentinosaurus om de rivier over te steken, zodat ze Baby Jaguar kunnen zoeken!

Samen met de kijker, haar aapje Boots en haar pratende rugzak en pratende kaart vindt ze altijd de goede weg. Ook aapje Boots en haar rugzak spelen een belangrijke rol binnen de serie.

X Dora: Verbind de stippen Laten we tellen met Dora! Verborgen categorie: Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

 • Cookie Policy.
 • Dichtertje - Nescio – Boekverslag De Uitvreter, De Titaantjes en Dichtertje: drie prachtige twintigste eeuwse novelles van de schrijver Nescio, pseudoniem….
 • Ga samen met Dora, Boots en Benny mee op deze razendsnelle achtbaan door de bergen!
 • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 19 aug om

Boeken In iedere aflevering probeerd hij spullen te stelen die Dora verzameld! Toon tweedehands. Naast Dora en Diego kun je namelijk ook genieten van nog veel meer peuter- en kleuterfilmpjes. It's Dora the Explorer's birthday, dora the explorer nederlands, but she can't get to her party until she finds her way out of a magical storybook.

X Stampen in de achtbaan Help Dora en Boots de achtbaan nog sneller te laten gaan door te stampen. X De ruimte in Lanceer jezelf de ruimte in met deze Nick Jr. Heb dora the explorer nederlands nog leuke toevoegingen voor Kids-Tube. De Dora afleveringen zijn bekend om de avonturen waarin zij de jonge kijkertjes vragen stelt.

Filmpjes van Dora in het Nederlands

Ieder Dora filmpje hebben wij gevonden op Youtube, Vimeo en andere online bronnen en gecheckt op kindervriendelijkheid. Dora the Explorer Dora the Explorer is een tekenfilm voor jonge kinderen met een educatieve achtergrond. Dora spreekt meerdere talen en in de Nederlandse serie spreekt ze zowel Engels als Nederlands, waardoor de kijkertjes meteen de eerste woordjes Engels leren.

With lift-the-flap surprises on every page, Boots en Benny mee op deze razendsnelle achtbaan door de bergen. Ontdek samen met Dora en haar beste vriend Boots de wereld? Dora beleeft met haar beste vriend Boots allerlei avonturen en heeft daarbij hulp nodig van de televisiekijker, dora the explorer nederlands.

Goed om te weten:

Comments

 1. Katherine
  Alleen de beste filmpjes van Dora in het Nederlands die online beschikbaar zijn hebben wij voor jou verzameld.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |