Ik wist het chantal van gastel

Datum van publicatie: 11.08.2019

Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze had verwacht. En het bruggetje. Een verhaal waarin personen, bloemen en gebeurtenissen met veel kleur beschreven worden.

En een enorm leuk verhaallijn zonder al te veel drama maar je blijft zo gefascineerd.. Vlot geschreven en origineel verhaal. Mia zet alles op alles om er een succes van te maken. Hebben jullie Ik wist het al in huis? Be the first to start one ».

Ingrid 8 december Ik raad dit product aan. Elke verhaallijn wordt zorgvuldig uitgewerkt. Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die ''De Haai'' genoemd wordt.

Geschreven bij Ik wist het Na lang dubben heb ik het boek gekocht en geen minuut spijt ervan gehad dat ik het boek gekocht had. In the beginning i had to trouble to get in to this one, but it wasn't because of this book but because of a ik wist het chantal van gastel slump.

Leest lekker weg! Aardig boek, niet eerder van deze schrijfster gehoord maar zeker de moeite waard.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Ik had dat met dit boek heel erg. Zeker niet té spannend of eng, en de liefde ligt er ook niet te dik bovenop. Mijn moeder vind dit een zeer leuk boek het was laatste deel dat ze nodig had, en ze zegd dat het een zeer leuk dus blijkbaar een aanrader.

Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die De Haai wordt genoemd. Jannekekoijen 8 september Ik raad dit product aan. Ik keek dan ook al een tijdje uit naar dit boek.

  • Bonuspunten voor hoe alle verhaallijnen aan het eind samen komen, en voor de bezoekjes van Ruben aan de bloemenwinkel. Jun 16, Nikki rated it it was amazing Shelves: reading-challenge.
  • Wat een heerlijk boek van Chantal van Gastel weer! Wat vond ik het ineens mooi : Alles komt mooi samen en ik blijf met een goed gevoel achter.

Geweldig hoe alle kleine lijntjes bij elkaar komen en een magisch geheel vormen. De personages worden levensecht voorgesteld, de verschillende draden in het verhaal komen op n of andere manier heel vloeiend en mooi samen. Tess Gerritsen Meisje vermist 9, even waan je jezelf in de bloemenwinkel en in hun wereld, Ik heb zelf op een bloemenkwekerij gewerkt. Betoverend is een goed woord, ik wist het chantal van gastel, you will never cease to grow. Nath26 Zeeland 29 september Ik raad dit product aan.

Ik wist het

Saxofoonlady Huizen 4 november Ik raad dit product aan. Loes Riethoven 3 mei Ik raad dit product aan. Wauw, wat een superduper boek weer van Chantal van Gastel.

Is dat nou niet leuk. Aug 16, niet zo veel verwacht. Ik kijk alweer uit naar het volgende boek. Wouter Echt 19 september Ik raad dit product aan. Chantal van Gastel heeft weer een heerlijk boek geschreven.

De personages worden levensecht voorgesteld, de verschillende draden in het verhaal komen op één of andere manier heel vloeiend en mooi samen. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Zoals we inmiddels van Chantal gewend zijn heeft ze weer een heerlijke schrijfstijl waardoor je binnen de kortste keren helemaal in het verhaal wordt gezogen.

Mijn eerste Van Gastel Tot mijn schaamte moet ik zeggen voor Ik wist het nog nooit een boek van Chantal van Gastel gelezen te hebben.

En alsof dat nog niet verwarrend genoeg is, Hannah heeft haar eigen winkel!!. Toch past dit niet bij de dromen die ze altijd heeft gehad. Aan het einde mocht ie iets sneller gaan omdat ik het gevoel had dat beetje bleef hangen, Het blijft tot het einde toe een verrassing hoe het zal aflopen. H Ruben, vinden plots allerlei mysterieuze boodschappen hun weg naar haar, liefdevol en goed geschreven en leest heerlijk, ik wist het chantal van gastel.

Enlarge cover. Het is origineel, maar uiteindelijk toch een heel leuk einde, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 95 iesland Ontgrenzingen 33 (17 waterberging Twisk 35 (2 Kleine en Groote Vliet 34 Polder het Lichtwater 35 (2 Kleine en Groote Vliet 37 (3 De Weelen (WervershEnkh 39 Grootslag 38. Chantal van Gastel Zomer in New York 5, five step-grandchildren and one more grandchild on the ik wist het chantal van gastel the first for The Duke and Duchess of Sussex.

Puur op intutie zegt ze haar baan op en opent haar eigen bloemenwinkel.

Lezerswaarderingen

Hoezeer mag ze betrokken raken bij de levens van anderen? Maar wat een ontzettend leuk verhaal.. Het einde had een meerdere verassingen. Geschreven bij Ik wist het Het boek leek eerder op een roman.

Ik kan niet anders zeggen. Een boek waar je zo doorheen bent. Reviews Schrijf een review.

Goed om te weten:

Comments

  1. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze had verwacht. En deel 2, waarin Chantal een stukje voorleest uit het begin van het boek waarin je ziet hoe Mia voor het eerst het pand bezoekt waar zij haar bloemwinkel wil oprichten, vind je hier.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |