Wat te doen op kreta met slecht weer

Datum van publicatie: 30.07.2019

Omstreeks werd de historische site van Knossos ontdekt door Minos Kalokairinos. Dierentuinen en aquaria. Greek National Football Museum.

Uiteindelijk met de app maps. Lageprijsgarantie Profiteer van de beste prijs voor de beste ervaringen, ieder keer weer. Eenmaal boven geniet je van een adembenemend zicht over heel Kreta. Een kopje koffie op een terras in de zon mag niet ontbreken aan het vakantie ritme. Your subscription has been confirmed. De shuttlebus brengt ons terug naar het hotel waar we aanschuiven voor de lunch.

Gramvousa- en Balos-dagcruise vanuit Chania. Anno dient het als herinnering daaraan. Hier zijn overblijfselen te bewonderen van de eerste Europese beschaving, Griekenland. Op weg naar Rethymno, die meer dan jaar geleden zijn hoogtepunt bereikte.

De vakantie is nu echt begonnen.

Anderen denken dat de wieg van Zeus in de Idagrot stond.

De oude Venetiaanse haven van Chania

Hier liggen de witte huisjes tegen de berg aan geplakt rondom het schilderachtige vissershaventje. Je e-mailadres. In de 20 e eeuw was dit een verbanningsoord; leprapatiënten uit alle hoeken van Griekenland werden hier geïsoleerd.

Balos Beach ligt in het noordwesten van Kreta aan de Balos lagune bij Gramvousa. Als grootste archeologisch museum van Griekenland heeft het Archeologisch Museum van Heraklion heel wat waar te maken. Een must voor natuurliefhebbers: maak een wandeling door de Samaría kloof , een van de bekendste kloven van heel Kreta je vindt er ca.

Bezienswaardigheden Griekenland. Wat te doen op Kreta Op naar de Griekse zon maar je vraagt je af wat te doen. Het strand is in de jaren 70 bekend geworden omdat hier de bounty commercial is opgenomen. Als het hier te druk is kun je ook n van de rustigere baaien in de buurt opzoeken. Het uitzicht is geweldig, je moet alleen niet de afgrond in kijken.

Op weg naar Rethymno, Griekenland!

Ook hier is de stad een stuk levendiger dan ons eerste bezoek. Verblijf in de buurt van Frangokastello. Tevens zijn er op Kreta specialistische bedrijven die fietsvakanties aanbieden inclusief accommodatie en bagagevervoer. De Griekse olijfolie is van hoge kwaliteit, neemt u deze zeker mee naar huis voor het maken van die heerlijke Griekse salade of geef hem cadeau aan die aardige buurvrouw die op uw poezen heeft gepast.

Op zoek naar een rustige zonvakantie met een snufje cultuur. Dit onder leiding van een deskundige gids die u naar de leukste bergdorpjes van Kreta weet te brengen. Zelf ging ik met familie, oude overblijfselen van paleizen, na jarenlang gepest te zijn. Toch hebben we uit alle topideen voor een vakantie op Kreta de 19 beste tips voor je uitgekozen!

Prachtig gelegen tussen twee heuvels met uitzicht op zee. Marjolein Pistoor 14 landen bezocht 13 reviews 2 de standaard magazine recepten.

Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren

Op weg naar Rethymno, Griekenland! Aan de rand van het strand vind je een taverne en een snack bar. Zie je de Minotaurus al door de uithoeken van zijn labyrint dwalen? En tot slot; bezoek het enige natuurlijke meer van Kreta , het Kournasmeer.

Baja Bikes www.

Als grootste archeologisch museum van Griekenland heeft het Archeologisch Museum van Heraklion heel wat waar te maken. Of breng een bezoek aan het fort van Rethymnon. Toegangskaart tot Watercity Waterpark.

Verblijf in de buurt van Frangokastello. Iedereen in de grot kwam om wegens zuurstof te kort. Al jaren lang gaan er veel mensen op vakantie naar Griekenland. Georgioupolis Beach.

Archeologisch museum

Tegenwoordig trekt het mensen die Zakros graag bezoeken om de oude ruïnes uit die tijd te bewonderen. Groot aanbod. Het zeewater spat hoog op tegen de rotsen, prachtig om te zien.

Tijdens een wandeltocht van vier tot zes uur ca.

De zeven kilometer tellende Imbroskloof ligt in het Lefka Ori gebergte tussen de dorpen Komitdes en Imbros. Het is niet zo makkelijk om er te komen, maar dan kun je wel heerlijk zwemmen in de turquoise zee met uitzicht op de rotsen. De start- en landingsbaan ligt aan de kust, even had ik het idee dat we op het strand zouden landen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |