Restaurant de merwelanden dordrecht

Datum van publicatie: 20.09.2019

Restaurant de Merwelanden heeft op 17 september de Green Key voor restaurants behaald, niveau goud. Nu gesloten: Alle tijden bekijken.

Restaurant de Merwelanden. Gasten en overheid kunnen vertrouwen op een aantoonbaar verantwoord duurzaamheids- en natuurbeleid van de ondernemer, een extra reden dus om juist voor dit restaurant te kiezen. Na een mooie, gezellige dag we hadden het nabijgelegen Riddespektakel bezocht , met schitterend weer, zag het zonnige terras van dit restaurant er zeer aanlokkelijk uit. Beoordeeld op 22 januari Terras in januari. Restaurant de Merwelanden heeft op 17 september de Green Key voor restaurants behaald, niveau goud.

Nederlands

Zijn de kids uitgegeten of moeten ze even hun energie kwijt voordat ze aan tafel kunnen. Delen met:. Ik zou er zo weer voor kiezen. Volgend week wordt het zomers warm en gaan we temperaturen rond de 25 graden zien. Type reiziger.

Contactgegevens

Leuk restaurant, zeker voor de lunch met terras aan het water. Helaas eindigde ons uitje iets minder fraai: de helft van ons gezelschap kreeg direct na het verlaten van het restaurant heftige buikloop. De Stichting stelt, in samenwerking met de ondernemers en de Foundation for Environmental Education FEE , de criteria op waaraan moet worden voldaan om voor de Green Key in aanmerking te komen. Engels 1. Het keurmerk garandeert gasten een comfortabel verblijf met zorg voor de omgeving.

Voornaam Achternaam. Foutje gezien?

  • Caroline at Yellow Velvet taart en dat smaakte zo 10 augustus
  • Al eerder geweest op een zomerse dag, buiten gedineerd met zoon en familie.

Christian P. We waren met een groep van ongeveer restaurant de merwelanden dordrecht personen voor het grootste BBQ menu, restaurant de merwelanden dordrecht. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Wees de eerste Schrijf een beoordeling Er zijn nog geen beoordelingen voor Restaurant de Merwelandenwees de eerste om een beoordeling te schrijven Schrijf beoordeling. Een restaurant dat in het bezit is van de Green Key heeft meer gedaan dan wet- en regelgeving vereist.

De lekkerste hapjes voor jullie bruiloft 1 maand geleden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Hoe was jouw ervaring? Foutje gezien? Cateraar boeken voor je buitenbruiloft? Eten goed en volop.

Deze tenten worden geplaatst aan het gebouw vast. Ons restaurant biedt diverse arrangementen, die eventueel ingevuld kunnen worden aan de hand van uw eigen wensen. Wij doen alles om jullie dag tot een succes restaurant de merwelanden dordrecht maken. Geen service. Adres en contact. Eten goed en volop! Inmiddels zaten we er al ruim een uur.

Just say yes!

Recensie Verlaten. Uitzicht op zwemvijver. Met een relatief grote groep 11 personen hebben we best lekker gegeten. Het voor en nagerecht was prima, alleen het hoofdgerecht van lamskotelletjes was niet om te pruimen, zoveel vet dat er niet veel vlees overbleef en vieze smaak.

Alle gasten waren vol lof over het eten en de bediening.

En als je wilt varen kun je dat mooi vanaf het Biesboschcentrum. Niet lekker op je trouwdag. Geef simpel toetje met mascarpone en slagroom reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, restaurant de merwelanden dordrecht. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Restaurant de Merwelanden biedt diverse arrangementen, die restaurant de merwelanden dordrecht ingevuld kunnen worden aan de hand van jullie eigen wensen.

Bedank tine Tosti kwam met wit brood in plaats van het beloofde bruin brood en was aan de magere kant belegd en had Foto: indebuurt Dordrecht.

Waarderingen en beoordelingen

GPS: Bespaar geld. Geen probleem, ze serveren namelijk ook bekende en minder bekende cocktails zoals Cinnamint Summer, Mojito en Tequila Sunrise. Webdesign door Pixel Creation.

Niet lekker op je trouwdag. Geerdien 30 punten. Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant De Merwelanden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Restaurant de Merwelanden. Volg indebuurt dordrecht op Instagram.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |