Philips smart tv kan geen verbinding maken met server

Datum van publicatie: 16.10.2019

Ik schrok me wild, ik dacht zoiets gebeurd alleen in films. Heeft iemand een oplossing? Onthoud mijn gegevens.

Een van de volgende situaties doet zich voor:. Opmerking: Het kan ook nodig zijn om de app-gegevens te wissen. Ondertussen nog aan het wachten op Philips. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Ga door naar stap 5. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?

Als dit lager is, probeer dan philips smart tv kan geen verbinding maken met server afstand tussen de tv en de router te verkleinen, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld, espaldas anchas. Review: Dali Katch One - soundbar of muzieksysteem. Ik gebruik deze functie eigenlijk heel weinig omdat de boel zo traag is. Ik weet even niet meer hoe ik nu de tv de philips server wel weer laat vinden?.

Let op: opnamen en kanaalinformatie gaan verloren tijdens herinstallatie. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, consigue resolver los casos ms complicados.

 • Zal dat maar eens aankaarten bij customer care denk ik. Onze smart TV van Philips werkt niet meer, wel als gewone tv maar alle apps zijn niet meer zichtbaar en de tv meldt dat er geen verbinding met de Philips server kan worden gemaakt.
 • Probeer het later opnieuw.

Reageer Verzenden Annuleer. Homecinema Informatiegids Tips archief Koopadvies. Berichten Laatste activiteit. Deze optie waarborgt dat de televisie automatisch de verbinding bijwerkt als de router het IP-adres voor de televisie verandert. Begrijp ik het goed dat mijn smart tv alleen werkt als meneer philips dat goed vind? Mocht je er bij KPN niet uitkomen dan regel ik in no time een leuke Ziggo internetverbinding voor je Houd je ons hier op de hoogte wat de oorzaak was? Let op: opnamen en kanaalinformatie gaan verloren tijdens herinstallatie.

 • De TV heb ik nu aangesloten op deze extra router en krijg weer goed contact met de Philips server. Onthoud mijn gegevens.
 • Philips lost dit niet op omdat ze het niet kunnen, keer op keer werkt de softwareupdate niet en komen er weer meer vreemde klachten.

Test een bekabelde verbinding, muren, published in the journal eLife, verspreid door de gehele provincie. Samen weten we meer. Homecinema Informatiegids Tips archief Koopadvies. Smart tv van philips met wifi adapter pta. Half mei ontstond echter hetzelfde euvel en kon niet opgelost worden door Philips en ook niet door Ziggo.

Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden.

Hoofdnavigatie

Als ik naar menu ga en selecteer bron om daar HD1 te gaan staat HD1 daar niet meer en zo heb ik geen signaal en geen beeld. De Philips is zo traag dat de software voor geen meter werkt. We hebben die wifi adapter nog maar kort, dus ok nooit eerder geprobeerd.

Dank voor de suggestie.

De tv maakt dus wel verbinding met internet, dus dat is allemaal ok. Anne H Ziggo. Heos systeem werkt niet goed. Opmerking: Voor Nederland worden de tijd- en datuminstellingen niet aangeboden in het menu! Ik gebruik deze functie eigenlijk heel weinig omdat de boel zo traag is. Ga als volgt te werk om te controleren wat de oorzaak is van het blokkeren van de Smart TV-portal: 1.

Antwoorden

Begrijp ik het goed dat mijn smart tv alleen werkt als meneer philips dat goed vind? Voer een herinstallatie uit. Een jaar geleden het moederbord van de Philips TV moeten laten vervangen, omdat er serieuze problemen waren met opstarten.

Als het langer duurt is het verstandig contact op te nemen met Philips. OK Annuleer.

 • Contact opnemen met de internetprovider.
 • Maar probleem blijft.
 • Test een bekabelde verbinding, indien een draadloze verbinding wordt gebruikt Een draadloze verbinding kan worden verstoord door metaal, muren, water of andere apparaten.
 • Groet, Wil.

De internetprovider kan helpen bij het controleren van de beveiligingsinstellingen van de router b. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden. Advies thuis bioscoop. Toegestane bestandstypes:. Gerelateerde artikelen:. Reactie op: Teufel combineert Onkyo av-receivers met Volg stap 6 en kies tijdelijk een ander land voor installatie.

Het IP-adres begint met of 0.

Veelgestelde vragen

Zal dat maar eens aankaarten bij customer care denk ik. Hier kan het volgende worden bekeken:. Ik weet niet of dat er mee te maken kan hebben. Nee ik eigenlijk niet maar doe even wat mguzz voorstelt dat helpt mogelijk v.

In meerdere fases is toen de firmware bijgewerkt tot de actuele versie en werkte alles weer, ook programma's terugkijken e. Registreren Heb je al een account. De tv maakt dus wel verbinding met internet, dus dat is allemaal ok.

Goed om te weten:

Comments

 1. Çağlar
  Earc op q90r na firmware update? Heerlijk spul van philips.
 2. Josephine
  Daar doen onze collega's goed aan!
 3. Review: Dali Katch One — soundbar of muzieksysteem?

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |