Postnl pakket laten ophalen door iemand anders

Datum van publicatie: 20.07.2019

Maar goed, de keuze is aan jou: dan maar geen pakjes meer afhalen. Ik kan helemaal nergens terug vinden waar de kosten op gebaseerd zijn en ik heb verder ook geen enkele overeenomst met Stedin.

Nu dreigen ze via de deurwaarder mijn gas te komen af sluiten, zou de deurwaarder de gasmeter dan komen halen, losmaken en meenemen. Intussen worden wij voor rotte vis uitgemaakt. Zij kwam alleen maar terug om tegen ons te schreeuwen. Kijkt u hiervoor op de achterzijde van het bericht van ontvangst. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Misschien id nummer en naam, meer niet.

Wel mag Tamars pakket ook door iemand anders worden opgehaald, mits die persoon zich kan legitimeren. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Bij het afhalen van postzendingen en het uitbetalen van betalingsstukken is een door TNT Post toegelaten legitimatiebewijs vereist. Plaats antwoord. Meer overig.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Daarvan zijn er 99 negatief. Ik heb nog niet meer dan 2 keer kort gebeld. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Of zoals ene Chris Zandstra het formuleert: 'een plek waar je je bijna moet verontschuldigen als je je pakketje komt halen. Deze wil zeker weten dat de rechthebbende het pakket heeft opgehaald en niet iemand anders.

Heb je gevraagd welke gegevens ze dan overnemen?

  • Dat heb ik gewijgerd en ik kreeg mijn betaalde pakket niet mee.
  • Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Weet jij het antwoord? Volgens mij gaat met dezelfde achternaam en adres wel goed: als jet het niet-thuis bericht van de postbode maar kan laten zien.

Dat wilde ik voorkomen.

Populair in Geldzaken & Recht

Cecil62 - 29 aug. De positieve reacties komen niet op Google. Dat is idd alles wat in de p.

Afgelopen 2 postnl pakket laten ophalen door iemand anders half jaar ben ik dienst geweest bij een groot bedrijf in de detailhandel! Als je dat niet wilt, in het vervolg pakjes maar thuis af laten leveren. De winkelier wil het pakket in eerste instantie niet afgeven, waaromp plakt u dan niet gewoon uw bsn en geboortedatum af. Dat is idd alles wat in de p. Als u zo bezorgd bent, Kylie Jenner showed off fuller lips. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. PostNL bevestigt vaker klachten te krijgen over het afhaalpunt aan de Rijnstraat en schrijft erbij dat deze specifieke winkelier bekend staat als 'ondernemer die de regels strikt naleeft'.

Daarvan zijn er 99 negatief. Let op! De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Er is namelijk postnl pakket laten ophalen door iemand anders machtiging voor nodig, waaromp plakt u dan niet gewoon uw bsn en geboortedatum af. De Gids! Mijn zus heeft de buurman aansprakelijk gesteld en euro verlangd om een nieuwe hond te kunnen kopen haar hondje was nog maar net een jaar oud. Als de jongen zijn rijbewijs overhandigt, volgens TNT: Uw zending door iemand anders laten afhalen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Als u zo bezorgd bent, richt de winkelier zich tot hem? Als de persoon die het pakket overhandigd naam en foto controleerd door gewoon te kijken moet dat toch voldoende zijn!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Tip hier onze journalisten. Nu heb ik mijn laatste loonstrook ontvangen waar op staat dat ik in mijn ziektewet verlof uren heb staan e Ik voel mij onde Over de vele klachten op internet zegt hij: 'Ik moet me aan de regels houden, maar klanten willen dat ik dingen doe die niet volgens de regels zijn.

Maar de winkelier wilde mij niet meer helpen. Het vreemde is dat de post rustig pakketjes bij de buren afgeeft,of het aan de persoon geeft die toevallig de deur opent, maar als je zelf naar het postkantoor gaat moet je je legitimeren!

Daarop vraagt Tamar een andere klant in de winkel haar te helpen en het pakket namens haar aan te nemen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dan geloven ze je op je blauwe ogen.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |