Herplaatsing raskatten britse korthaar

Datum van publicatie: 16.10.2019

Bekijk alle advertenties van Cattery Zaleen. In de winter slaapt Lola graag veel binnen en wil zij af en toe naar buiten. Ze komt het liefst zelf af om te knuffelen en overal gezellig bij te zitten.

Door stress heeft ze last van blaasgruis en een chronische oogontsteking. Hij is als jonge kater in huis opgegroeid en aan alles gewent geraakt. Ze is zacht, en is een echte moeder voor haar kittens. Savannah kat zoekt huis met weinig of geen andere katten! Voor deze prachtige raszuivere britse poes van 4 jaar oud ben ik op zoek naar een lieve warme huisje.

Ze moet je eerst leren kennen maar zodra ze gewend is zal ze zeker op schoot liggen. Zij is in….

Mijn volw. Bombay 0. Advertentietekst: Voor Nanoescha zoeken wij een nieuw huisje. Hij heeft een europees paspoort, zijn dit zeker geen standaard Britten. Zoals men kan zien, geregistreerde chip en gecertificeerde 5 generatie stamboom, laat een deurwaarder komen.

Star zijn tandvlees is gevoelig.

Voor meer informatie:

Bekijk alle advertenties van John de Vries. Joep begint nu los te komen! Kittens aangeboden Hij blijft ook echt speels. Ze zijn zindelijk, komen hier buiten in een kattenren. Zoals men kan zien, zijn dit zeker geen standaard Britten , maar bijzondere exemplaren.

Chartreux 0.

 • Ik kijk niet naar de eerste de beste maar naar die persoon die het beste te bieden heeft.
 • Registreer hier. German Rex 0.

Hij zoekt een thuis waar hij lekker een eigen plek krijgt en in het middelpunt van de belangstelling mag staan! Haar kittens kunnen zich geen betere moeder wensen. Lola is een echte spring-in-het-veld. Hij vindt het heerlijk herplaatsing raskatten britse korthaar geaaid te worden, maar komt niet bij je op schoot liggen. Datum plaatsing: Herplaatsing Noorse Boskat.

Wij wonen in Julianadorp aan Zee Serieuze reacties kunnen via pb gegeven worden. Een echte…. Mischien tot ziens Anja en Esmee.

Savannah Dreams. Bekijk alle advertenties van Brigitte Guns. Momenteel woont ze samen met mijn katers in het dekverblijf, maar zou toch graag zien dat ze een plaatsje op het bankstel krijgt. Bekijk alle advertenties van Eek A Mouse. Zie omschrijving, herplaatsing raskatten britse korthaar. Zij is makkelijk op te pakken en is nieuwsgierig van aard.

Succesvol herplaatste katten

Als je haar roept, komt ze meteen aangelopen. Lola stormde op tafel want die rook het speeltje al. Mischien tot ziens Anja en Esmee.

 • Joep heeft een rustige omgeving nodig waar hij niet bang of op zijn hoede hoeft te zijn voor kinderen of andere dieren en de ruimte heeft zich te bewegen zowel binnen als buiten.
 • Mooi poes bengaal met stamboom Ik moet een mooie driejarige poes verkopen.
 • Hij is altijd bij mij in de buurt, zit graag op schoot en laat zich graag ronddragen, een lievere Brit?
 • Foto's zijn van , hij is inmiddels alweer wat groter.

Op aanvraag. Savannah F5 poes niet gesterreliseerd Wegens omstandigheden moet ik onze poes laten herplaatsen, herplaatsing raskatten britse korthaar. Het herplaatsing raskatten britse korthaar erg fijn zijn als de twee zusjes samen kunnen verhuizen. Sphynx 0. Mijn huidige baasje waar ik ben opgegroeid gaat samenwonen en helaas Chartreux 0? Hier in de groep staat ze wel laag in rang, dit omdat ze ook naar de andere katten veel te lief is en zich snel laat wegjagen.

Joep vindt eten enorm lekker.

Herplaatsing

Als de kittens zelfstandiger werden, liet ze ze los, maar hield ook altijd een oogje in het zeil. Omdat Joep andere voeding krijgt, geven wij ze apart eten Lola eet graag de speciale voeding van Joep op en Joep laat dat ook toe. Maandelijks worden ze ontvlooid , Joep is allergisch voor het merk Exil vlooienmiddel.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, dan gaan we ervan uit dat je hiermee instemt! Joep en Lola leven, slapen en spelen samen maar gaan ook beiden hun eigen weg. In het begin zul je dus niets hoeven aanschaffen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Graziella
  Als je haar roept, komt ze meteen aangelopen.
 2. Advertentietekst: Deze beide lieve knuffel katers zijn beschikbaar voor herplaatsing. En zal nu hij geholpen is nog wel even flink door groeien.
 3. Als je je zo intensief met herplaatsing bezighoudt en zoveel contact hebt met de baasjes als wij, dan lijkt het soms alsof de katten in de bemiddeling al heeeeel lang op zoek zijn naar een thuis.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |