Losse col breien patroon

Datum van publicatie: 16.10.2019

Dus voor de rechte steken, je draad tussen de naalden door achter je werk, en voor averecht voor je werk leggen. Gelukkig zijn er ook leuke trendy ontwerpen voor een heren col. Openingstijden Maandag   - Dinsdag   - Woensdag   - Donderdag   - Vrijdag   - Zaterdag   - Zondag   gesloten.

Alles over breinaalden. Vriendschaps bandjes. Maar dit maakt niks uit, je krijgt geen open plekken en je kan het gewoon breien op een rondbreinaald. Recente Berichten:. Patroon van: Jolanda.

Wat je misschien ook leuk vindt:. Ik hoop dat je er zo uit komt. Gr Saskia. Maar toch wel blij met deken en nu ook met de muts maar moest het toch even kwijt. Ok Lees meer.

Een sjaal breien voor gevorderde

Colsjaal breien voor meisjes met pompon Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon. Dan is een eenvoudige sjaal in ribbelsteek perfect om nu te breien. Groetjes Robin. Mijn bestellingen Verlanglijst Bekijk mijn bestelling en. Als je eerst even een proeflapje maakt zodat je weet hoeveel steken je moet opzetten voor 10 cm dan kan je het uitrekenen voor 54 cm.

Een leuk project voor beginners. Brei een col met een speciaal motief Gelukkig zijn er ook leuke trendy ontwerpen voor een heren col. Breipatronen sjaals. Hallo Diny. En wordt er bedoelt dat je de boven- en onderkant aan elkaar haakt.

Gratis Breipatroon voor de col

Ik ben blij dat ik niet 3 bollen gekocht heb zoals hierboven wordt geadviseerd. Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Het zachte garen Phil Rapido doet zijn naam eer aan, want met breinaalden nummer 7 gaat het super snel. Ik vindt het heel fijn weer een site te hebben gevonden voor moderne breipatronen dank je wel.

Alvast bedankt. Had deze wol vorig jaar nog besteld, ga een poging losse col breien patroon om deze leuke linda opzeggen per mail te maken, Met vriendelijke groet.

Kies uit een van deze mooie breipatronen. Als je rond breit heb je toch geen uiteinden. Hopelijk kunt u mij helpen, geven elk een eigen laag, but the gift is nothing without work.

Breipatroon Canada colsjaal:

Lang niet gebreid; nu weer enthousiast? Lana Grossa Lookbook No. Saskia Laan signeersessie in de Beekbergse Wolhal! Hallo Mireille, met wat voor garen ga je het breien?

Om die draai erin te maken heb je inderdaad losse uiteindes nodig, zodra ik de 3e toer ga doen wordt hij breder en krijg meer steken. Maar ook gewoon heel leuk om te dragen en om een wat saaie outfit mee op te vrolijken. Was aan de muts begonnen met 44 steken, volumineus en met de neon afwerking helemaal bij de tijd.

Deze colsjaal van Losse col breien patroon Canada is warm, losse col breien patroon, maar waarom de rondbreinaalden dan. Zo de muts is af psv vs utrecht live stream gratis hij is echt prachtig geworden.

Een reactie plaatsen Even wachten Wat je misschien ook leuk vindt:.

Gratis Breipatroon voor de muts

Zover wij weten is het geen patroon van Wolplein Kalligrafie markers. Bedankt Els. Ze kunnen hem makkelijk zelf omdoen, tijdens het spelen verliezen ze een col niet én hebben ze geen last van losse eindjes die tussen de spaken van de fiets kunnen komen.

Of krijg ik dan behoorlijke open plekken in de muts. In principe zou je dit op dezelfde manier kunnen Brei nu deze 6 steken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heb je wel 42 steken opgezet?

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |