Waar is mijn mobiel android

Datum van publicatie: 16.10.2019

Feedback verzenden. Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'.

Samsung Servicelocaties Zoek een Samsung Servicelocatie bij jou in de buurt. Doe je dit niet, dan kun je Apparaatbeheer niet gebruiken om je kwijtgeraakte telefoon terug te vinden. Hier vind je de Android versie van je toestel. Als u een Google-account aan uw apparaat heeft toegevoegd, is 'Vind mijn apparaat' automatisch ingeschakeld.

Wat kun je hier aan doen? Als u een Wear OS-horloge via Bluetooth aan een kwijtgeraakte telefoon of tablet heeft gekoppeld, kunt u het horloge gebruiken om het kwijtgeraakte apparaat te zoeken.

Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product. Het heet Android Apparaatbeheer en is terug te vinden op ieder Android-toestel! Ook is dit nummer niet zichtbaar voor de vinder? De kans dat je je smartphone ooit nog terug zult zien, is zo goed als vervlogen. Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers. Samsung Galaxy A40 Met waar is mijn mobiel android los toestel.

Klik op Bellen en zoek je telefoon!
 • Vervolgens is het zaak dat je Android Apparaatbeheer inschakelt.
 • Aan jou de keus.

Account Options

Als u een Wear OS-horloge via Bluetooth aan een kwijtgeraakte telefoon of tablet heeft gekoppeld, kunt u het horloge gebruiken om het kwijtgeraakte apparaat te zoeken.

Lees ons Cookiebeleid. Je telefoon op afstand laten rinkelen Je hebt geluk, je telefoon ligt blijkbaar dus wel nog gewoon in je eigen huis. Show More. Click to Expand.

 • Volgende Zo gebruik je de Type-modus in Instagram Verhalen.
 • Niets is zo vervelend als een smartphone waarvan het geheugen tjokvol zit en er bijna niets meer bij kan. Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel.

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Er zijn nog genoeg eerlijke mensen in de wereld die je graag je telefoon teruggeven.

Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel. Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers. Nokia 8!

Welke Android-versie heeft mijn toestel?

Nadat je telefoon gelokaliseerd is in Android Apparaatbeheer, kies je links in het kader voor de optie Bellen. Als u een Wear OS-horloge via Bluetooth aan een kwijtgeraakte telefoon of tablet heeft gekoppeld, kunt u het horloge gebruiken om het kwijtgeraakte apparaat te zoeken.

Nokia 9 PureView Met abonnement los toestel. Facebook Stel je vraag aan ons op Facebook 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

Onthoud dit wachtwoord dus goed, want je kunt het nodig hebben als je je telefoon terugkrijgt. Ook word je er nogmaals op gewezen dat hierna Apparaatbeheer niet meer werkt en dat er na de opdracht om je telefoon te wissen er no way back meer is.

Feedback verzenden. Android Planet Android tips Beginnersgids In 5 stappen je verloren of waar is mijn mobiel android Android-telefoon terugvinden. Als u een Android-telefoon of -tablet of Wear OS-horloge kwijtraakt, kunt u het apparaat zoeken, staat door de gewenste combinatie met woningbouw de ecologische waarde die al als te laag was beoordeeld in de ecologische toets verder onder druk.

Maar waar.

Neem contact met ons op

Meer informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw apparaat kan worden gevonden als u het kwijtraakt. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Was dit nuttig? Je telefoon op afstand vergrendelen Ai, je telefoon is niet thuis maar je hebt 'em in de trein laten liggen.

 • Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.
 • Dan is het niet mogelijk om je smartphone of tablet via deze manier terug te vinden.
 • Met de vijf onderstaande stappen kun je je Android-smartphone of -tablet overal en altijd terugvinden.
 • Je hebt alles afgezocht, achter de bank, onder je bed, de bodem van je tas, nergens is 'ie meer te vinden.

Deze functionaliteit is standaard actief, maar het kan geen kwaad dit eens te controleren. OnePlus 7 Pro Met abonnement los toestel. Wat kun je hier aan doen. Vul de Google-accountgegevens en wachtwoord in dat je ook op je telefoon gebruikt! Dit doe je door waar is mijn mobiel android eerst te lokaliseren via de methode zoals hierboven beschreven en dan in het kleine venster links te kiezen voor Vergrendelen. JA NEE. Zolang de telefoon verbonden is met internet wordt de lokatie van je device elke minuut ververst.

Je telefoon koppelen aan je Google-account

Je telefoon op afstand laten rinkelen Je hebt geluk, je telefoon ligt blijkbaar dus wel nog gewoon in je eigen huis. Vorige Tip: voorkom dat app-icoontjes direct op je homescreen verschijnen. Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel.

Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel! Is de batterij leeg, dan wordt terugvinden een stuk lastiger. Om je apparaat op afstand te wissen, hoe kan het ook anders, packed with powerful features that help you get the most out of every day, bij overladen OOK.

Goed om te weten:

Comments

 1. Daarom komt het bedrijf met een eigen besturingssysteem op de proppen
 2. Als u 'Vind mijn apparaat' wilt gebruiken, moet het kwijtgeraakte apparaat aan de volgende criteria voldoen:.
 3. Als u 'Vind mijn apparaat' wilt gebruiken, moet het kwijtgeraakte apparaat aan de volgende criteria voldoen: Het apparaat moet zijn ingeschakeld. Volg dezelfde stappen als hierboven vermeld.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |