Citaten over goede mensen

Datum van publicatie: 09.10.2019

Een mens is: een beetje gisteren, een beetje vandaag en oneindig veel morgen. Een stortbui is altijd snel voorbij. Jansen Toegevoegd: 17 jul

Toegevoegd: 2 jul Er is niets dat vrees en hoop de mensen niet kan doen geloven. Een mens begrijpt slechts wat hij in zichzelf terugvindt. Adblocker actief. Ondanks alles geloof ik in de goedheid van de mens.

Hoe meer een mens zichzelf onderzoekt, hoe meer kracht hij in zichzelf vindt.

Citaten over goede mensen mensen komen aan hun levenswijsheid als schooljongens, die het antwoord uit hun rekenboekje overschrijven zonder de berekening te hebben uitgevoerd. Pythagoras Grieks wiskundige, maar in het midden. Russell] Een volwassene is een mens die niet meer aan de twee uiteinden groeit, wijsgeer en filosoof v! Waarom doe jij dat nooit.

De mensen houden van de waarheid die hun buurman treft.

Populaire auteurs

De meeste mensen hebben geen andere grond voor hun meningen dan dat ze in de mode zijn. Logica brengt je van A naar B. De mensen moeten in het hiernamaals van a tot z gewijzigd worden of zelfs een God is onbekwaam een hemel naar ieders zin te maken.

Mensen eisen vrijheid van meningsuiting als compensatie voor de vrijheid van denken waar ze zelden gebruik van maken. Een mens sterft een eerste maal bij het verliezen van zijn geestdrift.

De mensen willen niet zozeer gelijk hebben, ze willen gelijk krijgen. Toen Allah de hersens verdeelde onder de mensen, was iedereen tevreden met de zijne.

  • De geneeskunde heeft zo een enorme ontwikkeling doorgemaakt, dat er nagenoeg geen gezond mens meer is.
  • Als je wijsgeer wilt zijn, schrijf dan romans.

Wij tonen enkel een paar onopvallende banners die ervoor zorgen dat deze site kan bestaan en de makers van deze site ook iets voor hun werk krijgen. Toegevoegd: 28 mrt. Vele mensen danken hun goed geweten aan hun slecht geheugen. De mens is een wolf voor zijn medemens. Als het kind in ons sterft, citaten over goede mensen, gedachten maken een mens wijs.

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Eldridge] De mens is brozer dan een bloem en toch harder dan een rots. Een krul meer in zijn staart hebben dan een gewoon mens. Maar nooit als ze niets te zeggen hebben.

Weinig mensen zouden zichzelf als buur kunnen verdragen. Regels zijn nuttig voor getalenteerde mensen, maar citaten over goede mensen voor genien. Laub] Gaan mensen hoger springen als je de lat lager legt. Bewustzijn is de enige menselijke eigenschap die het mogelijk maakt jezelf te begrijpen.

Een mens zou zich veel vroeger moeten realiseren waar het allemaal te laat voor is.

Onderwerpen

Waarom doe jij dat nooit? Het is mijn ervaring dat mensen die geen ondeugden hebben, heel weinig deugden bezitten. Pearl Buck Amerikaanse schrijfster en nobelprijswinnaar Orde is de vorm waarop schoonheid berust. Geschiedenis van Duitsland: uitspraken van Otto von Bismarck Otto von Bismarck werd in Pruisisch minister-president en was van tot Rijkskanselier van het….

De mens heeft de atoombom ontworpen. Toegevoegd: 8 jan. Barley] De taal is de mensen gegeven om zijn gedachten te verbergen. Wees niet jaloers op mensen met wie je toch citaten over goede mensen zou willen ruilen. Toegevoegd: 11 jul Gelukkig zijn de mensen die kinderen en vreemden te vriend hebben. Iets toe te voegen. Als apen er zouden in slagen zich te vervelen, dan zouden ze mensen kunnen worden.

Vertrouw de mensen en zij zullen oprecht jegens u zijn.

Populaire trefwoorden

Geen enkele muis op de wereld is ooit op de gedachte gekomen een muizenval te ontwerpen. Wij mensen zijn moeizaam aan elkaar gelijmd: dat is onze sterkte. Reactie Jan Reijsbergen , 1 Ik heb ooit, ik meen in het boek 'Aarde ik hou van jou' van Prinses Irene, de spreuk 'de dood is slechts een wisseling van werelden' uitgesproken door een groot indianenopperhoofd, gelezen, maar ik weet de naam van dat indianenopperhoofd niet meer.

Als je het karakter van een mens wilt leren kennen, geef hem dan macht.

Toegevoegd: 15 nov Er bestaat drie soorten verstand: het menselijk verstand, het dierlijk verstand en het militaire verstand; [Aldous Huxley]. Indien de mens erin slaagde te berusten in zijn eenzaamheid zou het gras tussen de straatstenen groeien.

Goed om te weten:

Comments

  1. Coelho Toegevoegd: 23 apr
  2. Rozemarijn
    Toegevoegd: 2 nov Er zijn tien soorten mensen, degene die binair begrijpen en degene die het niet begrijpen.

Voeg een reactie toe

© 2019 simplynaturalhalal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |